Boss Bottled,emag,reducere,

Sunt curios sa cumpar o sticla de 100 de ml de Boss Botteled,sau Boss no 6,care ,la Sephora costa 235.00 si la Douglas costa 237.6 lei,redus 20% de la 297 lei.

La emag e 139 lei!!!!!,pentru 100 ml

Dar apare ca e vandut de ei,dar mai jos vad si carespot,care o vand mai scump.Acum,ideea este ca in aceste ultime 2 zile am tot testat acesta apa de toaleta,si nu pot spune ca sunt chiar vandut,ieri,ca am stat pana la 2 noaptea,si am mai analizat,eram 95% vandut,doar ca am asteptat sa ma gandesc peste noapte.

Astazi,am fost la targul de Craciul,in Piata Constitutiei cu fratele meu si am ajuns si la Douglas,unde am aplicat aceasta apa de toaleta iar,pe mana dreapta.Acum,la ora 5,deci dupa ce a trecut suficient timp,pot spune case simte,dar doar la nivelul pielii,o aroma placuta,azi o pot caracteriza drept monotona  chair,de Vanilie,”powdery?!”,prafoasa,insa este foarte placuta,foarte,cand este goala,dupa ceva timp,stoarsa de citricele din notele de sus.

Este comuna,este placuta,insa ca si durata de timp pe care o are,ma declar dezamagit…Acum,la ora 5 ,deci dupa vreo 4 ore este absolut mort pana si pe piele,cand miros de aproape.

ESte ceva ce ma face sa am dubii daca nu cumva ar trebui sa mai citesc mai multe informatii despre acesta apa de toaleta,insa nu..Pur si simplu imi dau banii degeaba.

Machine generated alternative text:
-44% 
Opinia clientilor: 
3.92 
IOS review-uri | 3 intrebari 
Vandut de: 
e MAG 
Deschiderea coletului la livrare

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s