Bun,si acum?

Azi este ziua Sf Nicolaie.Am vorbit ca sa imi schimbe acel mic robinet la baie.

|Azi am scapat mai repede dar nu am reusit sa ajung la zi ,adica sa ajung la zi cu armarea.Nu am cand maine sa fac la curs ,decat in pauze,sa ajugn al zi la Allplan,la cursul de drumuri.

In schimb,o sa vorbesc la secretariat in legatura cu bursa,si formularea mea va fi suficient de banala,ca nu stii de ce nu am primit banii de bursa,caci eu stiu ca sunt integralist..Si o rog sa verifice pentru mine.

Dupa asta,o sa reusesc in a ii zambii instructoarei Ana,sa imi cer timid scuze pentru data trecuta,sa spun ca am plecat ca nu gaseam priza pentru laptop,si ca acum am recapitulat ce s-a predat si o sa imi ajut colegii care sunt un pic mai in urma.

Legat de aceea ceritifcare,....
Si asa revin pe teren mlastinos,dar neutru.

Acum,legat de minunatul meu Allplan:Asta este luna in care trebuie sa lucrez in el,este luna in care eu trebuie sa devin bun,cu adevarat bun,si sa armez orice,ba,da orice....
Se poate sa fac asta,si o sa fac.In mod special,nu stiu maine,caci maine am cica si ascorul.Nu este rau,pot sa o fac,insa vreau sa plec mai devreme maine,deci o sa plec astfel incat maine sa fiu acolo deja la 17:45..
Bun,acum legat de anumite progrese:T
-Astazi am facut "Picioare si umeri",si doamne,ce slabe erau picioarele mele,la squats am fost foarte slab,si asta voi mai ataca in cateva zile.

In schimb,am fost si activ mintal astzi,caci am mancat foarte putini carbohidrati si am fost cu adevarat atent la ore,si ma bucur pentru asta,sincer,nu stiu de multi ani de cand asta se intalmpla.
Pentru asta,o sa imi fac o lista cu alimente pentru o dieta high fat-low carbs foods.
De asemenea,ceva legat de o incarlzire potrivita trebuies sa descarc.

Am sa mai meditez un pic si apoi ma culc.Alarma va fi la 7,apoi ma duc la centrul de resurse cu aceste minunate casti

Bun,am avut astazi un moment in care am ratat sanse cu 2 fete,dintre care una chiar avea solduri misto..Si aialalta ma studia pe mine...
Iar ie

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s